Kurgu Gücü Tanıtım - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

11 Mart 2017 Cumartesi

Kurgu Gücü Tanıtım

Hakkımızda | Tanıtım

Bu makalemizde sizlere Kurgu Gücü blog sitesinin kuruluş amacı nedir ? Kurgu Gücü blog sitesi hangi konuları içerecek ? gibi konuları anlatarak blog sitemizi sizlere tanıtacağız. Kurgu Gücü blog sitesini de sizlere faydalı şeyler sunabilmek adına kendi yaşayıpta başıma gelen bütün konuları sizlere paylaşmayı hedefliyorum. Bunun yanı sıra en güncel konular hakkında da kurgücü.com sitesinde bilgilere sahip olabilirsiniz.



İlk olarak Futbol hakkında kendime hem sözel olarak hemde fiziksel yetenek olarak çok güvendiği söyleyerek başlamak isterim.



Futbol hakkında her bilgiyi sizlere Kurgu Gücü blog sitesinde paylaşımda bulunmaya çalışacağım. Yaşama kazanç odaklı değil de zevk alma odaklı bakıyorum. Kesinlikle her şey para değildir. Bazen en değer verdiğin birinden seni seviyorum cümlesini duymak tüm maddiyata değer oluyor. Neşeli, hoş görülü biriyimdir. Kurgu Gücü Tanıtım. Kimseyi kırmamaya çalışırım. Mesafeli davranmayı severim. Fakat çok cana yakın biriyimdir. Bana nezaketle yaklaşan birine asla kaba davranmam. Saygısızlıktan nefret ederim. Ben karşımdakine nasıl hitap edip davranıyorsam karşımdakinden de aynı şekilde davranmasını beklerim. Sinirli bir insan değilimdir. Fakat değer verdiğim insana zarar gelirse benden sinirlisini göremezsiniz. Bazıları geri kafalı diyebilir fakat modern olup yozlaşacağıma geri kafalı olup değerlerimizin kaybolmasına engel olurum.

İlginizi Çekebilir : Virtopsi Nedir ? Sanal Otopsi Hakkında Bilinmeyenler

Kurgu Gücü Kurulma Amacı

Kurgu Gücü blogunu kurma amacım, hem sohbet olsun hemde yazı yazmayı seven biri olarak bildiğim bir şeyler varsa onları yazıya döküp bilgisi olmayan site ziyaretçilerine yardımcı olacağını düşünerek oluşturdum. Sonuçta kimse hiçbir zaman dört dörtlük değildir ve her şeyi tam tamına bilemez. İlla ki bir yerde bir eksik olur. Bu eksikleri de araştırarak ve paylaşarak tamamlayabiliriz. Bu yüzden benimde eksik olduğum konular var mutlaka. Fakat ben bunları araştırarak gidermeye çalışıyorum. Araştırdığım sonuçlar doğrultusunda da daha fazla bilgi edinip siz değerli kurgücü.com blog sitesi ziyaretçilerine sunmaya çalışacağım.

İlginizi Çekebilir : Ehliyet Alacakların Dikkatine ! Stajyer Ehliyeti ve Tüm Bilinmeyenleri


Kurgu Gücü Blog İçeriği Ne ile Alakalı

Kurgu Gücü sizlere hayatın her dalından bilgiler sunmayı hedefleyen bir blog oluşturmaya çalışmaktadır. Özellikle en güncel konuları sizlere paylaşarak gündemden haberiniz olması konusunda faydalı olmaya çalışacağız. Gündem konuları olarak, spor haberleri, haberler, son dakika haberler, flaş gelişmeler gibi durumlar olacak. Bunun yanı sıra sağlıkla alakalı bir çok konu hakkında araştırmalar yapıp sizlere faydalı olabilecek konuları da kurgücü.com da bulabileceksiniz. Örneğin Sivilce sorunu olanlar için bitkisel çözümler araştırıp paylaşacağız. Ayrıca meyve ve bitkilerin sağlığa yararı olduğunu çoğumuz biliyoruzdur. Bu yüzden Dut , Kırmızı elma-Kayısı gibi meyvelerin yararlarını, Çiçekler hakkında bilgileri Kurgu Gücü blog sitemizde bulabilirsiniz. Bitti mi tabi ki bitmedi. Yer yer komik esprilerin bulunduğu konuları da paylaşarak günün ve hayatın stresi altında yüzünüzde ufakta olsa tebessüm oluşturmaya çalışacağız. En ilginç, en güncel, en pahalı, en iyi, en uzun, en büyük, tarihi olaylar, sosyal medya, adsense, teknoloji, arabalar, film incelemeleri, SEO çalışması, İnternet, youtube, facebook, twitter ve hayata tutunmanız adına gücünüzü kontrol etme gibi konularıyla alakalı da bir sürü içerik bulma imkanınız olacaktır.

Güncel Konularımızı Kurgu Gücü Anasayfamızdan sürekli olarak takip edebilirsiniz.

4 yorum:

  1. Açıkçası ne yalan söyleyeyim sitenizi çok beğendim özelikle aktüel ürünler paylaşımlarınız sürekli olursa çok sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimizden geldiği kadar paylaşımları güncel tutmaya özen gösteriyoruz

      Sil
  2. Mükemmel bir siteniz var kurgu Gücü sizi sürekli takip edeceğim. Emeklerinizin karşılığını umarım alırsınız... iyi çalışmalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz İlayda hanım. Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız

      Sil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..